Home » ActiveCampaign/Mailblue Review: Mijn Ervaringen als Gebruiker! 2021

ActiveCampaign/Mailblue Review: Mijn Ervaringen als Gebruiker! 2021

Geschatte leestijd: 16 minuten

Welkom en goed dat je bent aanbeland bij mijn ActiveCampaign/Mailblue review.

In deze review behandel ik zowel ActiveCampaign als Mailblue. Het is namelijk precies dezelfde e-mailmarketingsoftware. Er zijn wel een paar verschillen, maar daar vertel ik straks meer over.

Één ding is zeker: Op deze pagina ga je veel meer te weten komen over ActiveCampaign/Mailblue en haar functionaliteiten.

Ik gebruik deze software namelijk al een aantal jaar en daarom vertel ik je graag over mijn ervaringen!

Wat je gaat lezen

In deze review kom je achter het volgende:

  • Welke functies ActiveCampaign te bieden heeft;
  • Welke goede en minder goede punten mij zijn opgevallen;
  • Of ActiveCampaign voor jou geschikt is;
  • Een paar alternatieven die wellicht beter bij je passen;
  • Een duidelijk eindoordeel met raadplegend advies;
  • En aan het einde kom je achter een interessante bonus… 🤫

Hoe ik ben begonnen met Activecampaign en Mailblue

Ongeveer 2 jaar geleden begon ik met ondernemen. In die tijd hielp ik een ondernemer met het lanceren van een online videocursus.

Dat begon bij het creëren van een online product, alleen was de promotie en de online marketing minstens zo belangrijk (misschien nog wel belangrijker).

Je kunt een super goed en ‘life-changing’ product hebben, maar als je geen klanten vindt schiet je er niets mee op.

Onze strategie was daarom destijds gebaseerd op e-mailmarketing: Door middel van een een cyclus van mails zou het product worden voorgelegd aan de doelgroep.

Dit deed ik met Mailblue. Dit is een Nederlandse partner van ActiveCampaign met dezelfde functies en prijzen, met de gebruikersomgeving en support in het Nederlands.

We begonnen met het creëren van een zogenaamde ‘weggever’: Een stuk gratis content in ruil voor een e-mailadres.

Met een formulier gemaakt binnen Mailblue kwamen er steeds meer inschrijvingen, en uiteindelijk stonden er zo’n 1.500 contacten klaar.

Binnen Mailblue is er toen een mailcyclus van opgezet van ongeveer 8 mails die automatisch werden verstuurd vanaf een bepaalde datum.

Dit is in het kort hoe ik ben begonnen met Mailblue!

Automatiseren is een geschenk uit de hemel

Als iemand mij vraagt waar ik het meest enthousiast over raak als het gaat om ondernemen, eindig ik vaak bij ‘automatiseren’.

Met behulp van het internet kun je veel meer processen in gang zetten dan dat je zelf op één moment aankunt. En dan wordt het leuk.

E-mailmarketing en automatiseren gaan daarom ook hand-in-hand met elkaar.

Met een autoresponder (daar komen we zo op, geen zorgen 😉) kun je mails versturen zonder dat je ergens aanwezig hoeft te zijn.

Elke keer opnieuw krijgen mensen jouw beste verkoopteksten of inspirerende content te zien.

Zelfs als je slaapt staat er een ‘tweede verkoper’ klaar die bezoekers altijd op de beste manier te woord staat (in de vorm van e-mails).

Een goede e-mailmarketingsoftware kan je dus een hoop tijd schelen én een hoop geld opbrengen.

Genoeg reden dus om er mee te starten. Misschien is ActiveCampaign wel de juiste, maar ik heb verder in deze review ook een paar alternatieven voor je uitgewerkt.

Waarom deze review lezen?

Waarom is het goed om juist deze review te gaan lezen?

✅ Ik heb ActiveCampaign zelf al meer dan 2 jaar gebruikt en kan je daardoor goed vertellen wat mij is opgevallen. Je leest een review van een iemand die de software in de praktijk heeft getest en hierdoor ook een duidelijker beeld kan geven van de werking.

✅ Omdat ik zelf meerdere aanbieders hebt getest kan ik je goed vertellen welke functies eruit springen en wat er echt mist ten opzichte van de concurrenten. Hierdoor kun je een beter overweging maken.

✅ Aan het einde geef ik je 2 exclusieve bonussen mee die je gaan helpen bij het begrijpen en toepassen van deze e-mailmarketingsoftware. Met behulp van deze video’s ga je sneller doorhebben hoe alles werkt, én ga je e-mailmarketing beter toepassen.

Wat is ActiveCampaign/Mailblue precies?

Om deze review goed te beginnen leg ik nog even kort uit wat voor product ik hier ga bespreken.

ActiveCampaign is eigenlijk een all-in-one tool voor het bijhouden van klantgegevens die via e-mailmarketing zijn verkregen.

De basis is de natuurlijk de mogelijkheden om contacten te verzamelen en hiernaar automatisch e-mails te versturen, maar ActiveCampaign doet er nog een schepje bovenop.

Met de uitgebreide ‘contact overview’ en het CRM (Customer Relationship Managment) systeem krijg je overzicht en inzicht in je doelgroep en je toekomstige klanten.

Je kunt het ook simpeler houden door Mailblue simpelweg te zien als e-mailmarketing hulpmiddel, want dat is het natuurlijk ook. Je kunt er een contactenlijst mee opbouwen om hier vervolgens geautomatiseerd mailtjes te versturen.

Wat is het verschil tussen ActiveCampaign en Mailblue?

Qua product zijn beide partijen gelijk. Mailblue is namelijk een officiële partner van ActiveCampaign, waardoor ze het recht hebben om dezelfde software aan te bieden.

De belangrijkste verschillen zijn de support en gebruikersomgeving. Mailblue is volledig in het Nederlands, ActiveCampaign niet. Als je vragen hebt krijg je bij Mailblue Nederlandse ondersteuning.

Wie zitten er achter ActiveCampaign?

Op de website heb ik niets kunnen vinden over de oorsprong en geschiedenis van het bedrijf. Maar Wikipedia geeft iets meer informatie:

Activecampaign is in 2003 opgericht in Chicago door Jason VandeBoom. Een Nederlandse achternaam, maar toch is het een Amerikaan!

Het bedrijf begon als een consultant bureau voor het helpen van kleine en middelgrote bedrijven met het automatiseren van marketing en het managen van grote hoeveelheden contacten. Dit is later veranderd tot een SaaS (Software as a service) bedrijf zoals we deze vandaag de dag kennen.

Op het moment heeft het bedrijf 550 werknemers verdeeld over 3 vestigingen in Chicago, Sydney en Dublin. In 2020 had ActiveCampaign een omzet van zo’n 90 miljoen dollar.

Mijn eerlijke Activecampaign / Mailblue review

Tot zover een introductie over mijn verhaal en de mensen achter het bedrijf.

Nu ga je mijn daadwerkelijke review lezen van de functies die Activecampaign (en Mailbue) te bieden heeft.

Ik zal niet elke functie die beschikbaar is bespreken: Je leest hieronder de belangrijkste zaken die ook voor jou nuttig zijn en die je ook kunt gaan gebruiken als je begint met e-mailmarketing.

Hierna som ik de goede en minder goede punten voor je op.

Overview: Beginnen met overzicht

ActiveCampaign heeft heel veel opties dus het is handig om met een overzicht te starten.

Als je de software opstart kom je ook direct in zo’n soort overzicht terecht.

Aan de zijkant zie je 8 menu’s staan. Vanaf hier kun je gemakkelijk navigeren naar het gewenste onderdeel.

categorieen activecampaign mailblue

Contacten

Hier vind je een overzicht van alle contacten die zijn verzameld via dit account. Wat ActiveCampaign uniek maakt is de grote hoeveelheid aan opties als het gaat om een simpele lijst met contacten.

Omdat ActiveCampaign veel opties biedt voor het opvolgen van leads, zie je bij het overzicht van een contact allerlei informatie staan:

contactoverzicht

Aan de linkerkant komt allerlei informatie samen die is verzameld van een contact. Aan de rechterkant, de timeline genoemd, zie je de acties die contact heeft ondernomen. Hierbij kun je ook zelf acties toevoegen door de lead op te volgen.

Als je met een inschrijfformulier (hier kom ik straks op) bepaalde informatie verzameld zie je dat hier netjes per contact terug. Dit geeft meer opties om je doelgroep te segmenteren in kleine subdoelgroepen.

Lijsten

Dit is de mailinglijst met alle contacten. Binnen dit menu kun je verschillende lijsten gaan aanmaken, en ook een overzicht zien van het aantal contacten per lijst.

Met lijsten kun je opnieuw je doelgroep gaan segementeren: Door middel van tags en specifieke ingevoerde informatie krijg je lijsten met personen waarvan dezelfde soort informatie bekend is.

Campagnes

Als je een mailinglijst met contacten hebt aangemaakt kun je aan de slag met je eerste campagne. Dit is waar je de mailtjes schrijft, opmaakt en een specifieke lijst selecteert.

Bij het aanmaken van een campagne kies je eerst het type dat je wilt gaan aanmaken. Om te laten zien hoe je een e-mail opmaakt binnen ActiveCampaign kies ik voor nu de Standaard campagne. De andere belangrijke opties zijn vooral gebaseerd op de automatisering, en dat behandel ik bij het kopje ‘Autoresponder’.

campagne selecteren

Als je de campagne hebt gekoppeld aan een mailinglijst kun je beginnen met het design van je e-mail. Je kunt hier kiezen tussen een groot aantal klaargezette templates.

Nu kun je beginnen met de opmaak. Als je het eenmaal doorhebt werkt dit vrij eenvoudig, en kun je met blokken gaan werken. Deze geven je de mogelijkheid om tekst, afbeeldingen, video’s en knoppen toe te voegen.

Verder kun je allerlei kleuren aanpassen naar jouw smaak.

Hierna stel je een aantal zaken in: De onderwerp regel, de preheader tekst (ondertitel), de afzender, welke lijst de mail gaat bereiken, het inroosteren van de mail (of direct versturen), en als laatste het versturen van een test e-mail. Dit laatste is handig om te zien hoe je e-mail er daadwerkelijk uit komt te zien als je deze gaat versturen.

Split testing: Exclusief voor het ‘Professional’ abonnement is er de optie om campagnes te gaan split testen. Dit betekent dat je 2 verschillende mailtjes kunt versturen naar gedeeltes van je lijst, om zo te zien welke het beste werkt voor het doel dat je wilt bereiken.

Als de ‘open-rate’ of de ‘click-through-rate’ sterk verschillen weet je dat de ene mail beter is dan de andere.

Via campagnes maken kies je ‘Split Testing’, en kun je 3 verschillende soorten informatie laten verschillen:

  • Onderwerp van de mail
  • Afzender
  • Inhoud van de e-mail

Het werkt eigenlijk precies zoals je zou denken dat het zou werken: Je maakt twee verschillende e-mails en past één of meer van de bovenstaande 3 waardes aan.

Bij de opties kun je een winnaar bepalen op basis van de click of open rate van de mails. Het grootste deel van je lijst krijgt dan de beste e-mail te zien uit de split test. Deze percentages kun je zelf aanpassen naar eigen voorkeur.

split testen email

Site (Formulieren)

Om mensen op je mailinglijst te laten inschrijven moet er wel een mogelijkheid zijn om dit te doen. Deze ingang creëer je onder het kopje ‘Site’ en vervolgens het ‘formulieren’ gedeelte aan te klikken.

Hier kun je aan de slag met een formulier voor je website. Je hebt hierbij de opties om je formulier zo weer te geven als je dat zelf wilt.

Binnen een kleine 5 minuten heb ik van links naar rechts een degelijk formulier gemaakt. Dit werkt allemaal vrij gemakkelijk en kan iedereen zelf doen:

formulier aanmaken

Automatiseringen

Dit is de optie waarin de meeste e-mailmarketingsoftware zich mee onderscheiden. Het wordt ook wel een ‘Autoresponder’ genoemd: Een series aan e-mails die automatisch in gang worden gezet en vooraf wordt klaargezet voor een mailinglijst.

Ook hier kun je weer kiezen uit honderden templates die al vooraf zijn klaargezet om te gebruiken. Het zijn er heel veel en per categorie kun je kiezen uit een automatisering die bij jouw bedrijf past.

automatisering aanmaken

Om alles goed te laten zien zal ik met een lege autoresponder beginnen:

Trigger kiezen: Een autoresponder begint altijd met een beginactie, oftewel een trigger: Welke actie moet een persoon uitvoeren zodat de cyclus begint?

Om een voorbeeld te schetsen: Ik wil een mailinglijst maken waarbij iemand zich inschrijft via een inschrijfformulier op mijn website, en daarna een reeks aan mails ontvangt om vervolgens als laatste een product aan te bieden.

In dit geval begint de autoresponder als iemand zich inschrijft op een lijst: De opt-in (inschrijfformulier) is immers gekoppeld aan een mailinglijst.

De autoresponder is nu begonnen. Via het plusje kun je nieuwe acties gaan toevoegen.

Dit is een voorbeeld hoe een autoresponder eruit kan gaan zien:

autoresponder activecampaign

Het begint met de inschrijving of de mailinglijst. Hierna krijgt deze persoon direct een eerste e-mail. Na 1 dag wordt er (automatisch) gekeken of deze mail is geopend.

Is dit het geval? De lezer krijg een specifieke e-mail en de autoresponder gaat door.

Is dit niet het geval? Er wordt automatisch een andere e-mail verstuurd met een herinnering om de e-mail wél te gaan openen.

Dit is een hele simpele autoresponder, en natuurlijk niet het beste voorbeeld. Maar je ziet wel op welke manier je zoiets als dit kunt gaan inrichten.

ActiveCampaign biedt nog veel meer verschillende combinaties die je kunt gaan instellen.

Goede voorbeelden zijn:

  • Een gratis instapcursus aanbieden via e-mail: De volgende lessen versturen met als voorwaarde dat de persoon op de link in de mail heeft geklikt (en dus daadwerkelijk de lessen bekijkt). Als de lezer 3 of meer keer een gratis les heeft geopend, wordt er automatisch een extra mail verstuurd met een aanbod voor de betaalde cursus.
  • Wekelijkse fitness schema’s versturen: Elke maandagochtend een mail te versturen met wekelijkse oefeningen. Door een extra stap toe te voegen kun je de tijdzone van de contacten ordenen en worden de schema’s op de juiste tijden verzonden, helemaal automatisch.
  • Volle winkelwagen zonder te kopen: Door je webshop te integreren met ActiveCampaign kun je mails gaan versturen als kopers iets in hun winkelwagentje heb laten staan, en ze niet zijn overgegaan tot koop. Door een kortingscode te mailen worden ze aangezet op het product toch te kopen.

Dit zijn 3 toepassingen die mogelijk zijn met de automatiseringen binnen ActiveCampaign. Hiermee kun je je doelgroep gaan targetten en betere oplossingen bieden voor een specifieke situatie in de klantreis.

Deals (CRM)

Ik heb dit systeem zelf nooit gebruikt, maar ik zal je wel in het kort vertellen wat je er precies mee kunt.

Deze categorie geeft je meer opties voor het opvolgen van leads. Alle mensen die zich inschrijven via een inschrijfformulier zijn potentiële klanten, en hier krijg je een overzicht van genomen en te nemen acties.

Contacten worden geplaatst in subcategorieën die meer informatie geven over de plek in het aankoopproces. Zo kun je zien welke taken je kunt toewijzen aan het opvolgen van bepaalde contacten, of door bijvoorbeeld een nieuwe mailinglijst aan te maken.

activecampaign mailblue crm

Wat kost ActiveCampaign/Mailblue?

De prijzen zijn bij beide platformen hetzelfde, maar om het overzichtelijk te houden zal ik de prijzen van Mailblue aanhouden (deze zijn in euro’s).

De prijs hangt van twee zaken af: 1. Het aantal contacten, en 2. De maandelijkse of jaarlijkse betaling. Je krijgt namelijk korting als je jaarlijks afrekent. Het nadeel hiervan is dat je al hebt betaald voor maanden in de toekomst. Als je dan stopt met je abonnement is dit weggegooid geld.

Voor 2.500 contacten betaal je voor het ‘Lite’ pakket maandelijks €29, en voor een jaarlijkse betaling maandelijks €25 (dus 300 euro per jaar). Het Plus abonnement kost €70 per maand, en €49 per maand bij een jaarlijkse betaling (588 euro per jaar).

Wat zijn de verschillen tussen het Lite en Plus abonnement?

Het Plus abonnement heeft als belangrijkste toevoeging het CRM beheer systeem. Hiermee kun je contacten en leads onderverdelen in categorieën en op basis hiervan follow-up acties in gang zetten.

Ik zou daarom alleen aanraden om een Plus abonnement te nemen als je al een grote hoeveelheid aan contacten hebt, en ook binnen krijgt, zodat je waardevolle leads goed kunt gaan opvolgen en verandert in klanten.

Het is ook geschikter voor een bedrijf met een team met meerdere mensen: Zo kun je binnen het Customer Relationship Management gemakkelijk taken toewijzen.

Goede punten

Je weet nu een stuk meer over de functionaliteiten van Activecampaign en Mailblue.

Nu geef ik je een overzicht van de goede en minder goede punten die mij zijn opgevallen tijdens het gebruik van deze software:

Uitgebreid met veel opties

ActiveCampaign is een aanbieder met heel veel opties. Ik heb lang niet alle functies behandeld, want anders was deze review nog langer geweest 😬.

De informatie die je kunt verzamelen over contacten, de uitgebreide automatiseringsopties bij het maken van een autoresponder, de mogelijkheid tot CRM en uitgebreide formulieren en campagnes maken het tot een pakket met veel mogelijkheden.

Duidelijke autoresponder

De autoresponder vond ik ook een pluspunt. De weergave hiervan is heel duidelijk en lijkt op iets wat je zelf zou kunnen uittekenen als je gaat brainstormen over een mailcyclus.

Met de beschikbare mogelijkheden kun je specifieke klantreizen uitwerken en zeer gericht te werk gaan. Daarbij komt kijken dat je duizend verschillende combinaties kunt maken.

Gemakkelijk te gebruiken

Door de vele functies is een goede gebruikersomgeving noodzakelijk. En dat hebben ze prima gedaan. Je kunt veel gebruik maken van een zogenaamd ‘drag-en-drop’ systeem waardoor je de autoresponders gemakkelijk kunt samenstellen.

Ook de rest van de opties werken goed samen en zonder al te lange wachttijden kun je snel aan de slag met al je e-mailmarketing plannen.

Mailblue is in het Nederlands + support

Deze review is zowel gericht op ActiveCampaign en Mailblue omdat het qua product precies hetzelfde is.

Máár Mailblue heeft natuurlijk het voordeel dat alles in het Nederlands is gezet. Dit werkt toch net wat gemakkelijker en zorgt ervoor dat je sneller begrijpt welke functies dienen voor welk doel.

De support en helpdesk is ook in het Nederlands.

Minder goede punten

Duurder vergeleken met concurrenten

ActiveCampaign en Mailblue hebben allebei abonnementen die in vergelijking met de concurrentie een stukje duurder zijn.

Voor Mailbue betaal je 45 euro per maand, terwijl Enormail, Getresponse en MailChimp respectievelijk op €12,50, €18 en €26 per maand zitten.

Daarbij komt nog kijken dat je het uitgebreide CRM systeem alleen krijgt met het Plus abonnement. Dit is nog een tikje duurder per maand.

Eerst ‘studeren’, daarna gebruiken

Omdat er zoveel mogelijk is moet je wel eerst een overzicht krijgen van het hele plaatje.

Aan het begin vergt het enige tijd om de inhoud te gaan bestuderen en zo te begrijpen wat je er precies mee kunt.

Zelf had ik aan het begin het gevoel dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Per categorie die ik aanklikte kwamen er weer tientallen andere opties en mogelijkheden naar voren. Moest ik daar dan óók nog wat mee?!

Plan dus eerst een paar dagen of weken ‘studietijd’ in voordat je daadwerkelijk mails gaat versturen en autoresponders in gang zet.

(PS: Aan het einde geef ik je hier een oplossing voor 😉)

Voor wie is dit geschikt?

ActiveCampaign is een mooi bedrijf met een goed product. Maar dit betekent niet dat het voor iedereen de best optie gaan zijn.

Daarom heb ik hieronder opgeschreven wie het beste bij deze software past. Dit volledig op basis van mijn ervaringen met het systeem en de mogelijkheden die je kunt gaan gebruiken.

ActiveCampaign/Mailblue is geschikt voor:

✅ De online marketeer die aan de slag wilt gaan met een uitgebreide autoresponder met veel mogelijkheden;

✅ Bedrijven met een middel tot grote lijst met contacten, en die door middel van het CRM systeem potentiële klanten beter willen opvolgen;

Ik zou een andere (goedkopere) e-mailmarketingsoftware aanraden als je:

❌ Niet een al te groot budget hebt en je voornamelijk gebruikt wilt maken van de e-mail opties binnen ActiveCampaign/Mailblue;

❌ Je genoeg hebt aan een eenvoudige autoresponder zonder allerlei toeters en bellen.

Alternatieven

Het kan zijn dat je er net bent achtergekomen dat ActiveCampaign of Mailblue toch niet geschikt voor je is.

Daarom heb ik hieronder 2 alternatieven uitgewerkt die misschien wel beter bij je passen. Beide opties zijn goedkoper dat ActiveCampaign.

Enormail

Een eerste alternatief is Enormail.

enormail alternatief

Enormail is volledig van Nederlandse bodem en een stuk goedkoper dan Mailblue.

Je betaalt slechts €12,50 per maand voor 2.500 contacten. Daarnaast is het eenvoudig te gebruiken en meer gericht op alleen e-mailmarketing. Het is vrij simpel gehouden maar dat zorgt ervoor dat je snel begrijpt hoe alles werkt en wat je ermee kunt.

Wel minder opties, maar dat is ook terug te zien in de prijs.

In mijn Enormail review kun je verder lezen of dit een beter optie voor je is.

✅ Goedkoopste e-mailmarketingsoftware op de markt

✅ Simpel in gebruik

❌ Minder functies

❌ Geen uitgebreide autoresponder

GetResponse

GetResponse is een andere Engelstalige aanbieder.

getresponse alternatief

Het is ongeveer vergelijkbaar met ActiveCampaign, alleen zijn ook hier de prijzen voordeliger. Voor een account met 2.500 contacten betaal je €18 per maand.

Als je een abonnement omhoog gaat krijg je toegang tot een landingspagina bouwer, en webinar en verkoopfunnels. Dit zijn extra opties die ik niet bij andere software heb gezien.

De support en helpdesk van GetResponse is daarentegen wel in het Engels.

✅ Prima prijzen voor wat je krijgt

✅ Extra opties voor het maken van funnels

❌ Geen Nederlandse support

Conclusie en eindoordeel

Dit was mijn review van ActiveCampaign / Mailblue. Ik hoop dat het duidelijker is geworden. Zo niet: Reageer zeker op dit bericht als je nog een vraag hebt.

Voor nu nog een conclusie en eindoordeel:

ActiveCampaign en Mailblue zijn voor mijn gevoel het meest waardevol voor de mensen die enthousiast aan de slag willen gaan met de autoresponder. Voor mij was dit een onderscheiding met de rest van de markt.

Hiermee kun je je doelgroep op een betere manier bereiken en specifieker mails versturen. Daarna is het CRM systeem een stapje verder: Als je een groter budget hebt, of het belangrijk vindt om leads systematisch en overzichtelijk op te volgen, dan het slim om voor deze optie te gaan.

Maar als je een kleiner budget hebt en genoeg hebt aan de basisprincipes van e-mailmarketing, dan is ActiveCampaign misschien iets te veel van het goede. Enormail of GetResponse passen dat beter bij je, waarbij je ook nog geld bespaard.

Bepaal dus vooral voor jezelf in welke categorie je valt!

Bonussen

Dan wil ik je nog iets moois aanbieden.

Bij de ‘minder goede punten’ in deze review had ik het al over dat je er een soort ‘studie’ van moet gaan maken als je begint met ActiveCampaign of Mailblue.

Hier wil ik je graag te hulp schieten!

In mijn ‘ActiveCampaign/Mailblue Handleiding’ vertel ik je alle belangrijke functies die je moet weten zodat je direct effectief aan de slag kunt gaan.

activecampaign mailblue handleiding

Binnen een klein half uur weet je:

✅ Hoe je je eerste mailinglijst met contacten aanmaakt;

✅ Hoe je een formulier maakt;

✅ Hoe je een e-mail effectief opmaakt;

✅ Hoe je een autoresponder maakt;

✅ En hoe je alles aan elkaar koppelt zodat je e-mailmarketing gaat toepassen op je website of bedrijf!

Daarnaast krijg je een extra video: Mijn ‘E-mailmarketing gids: Van Beginner naar Expert in 20 stappen’ gids geeft je een inkijkje in het strategische aspect van e-mailmarketing.

Nadat je het praktische hebt gehad kun je direct werken aan het verbeteren van je strategie. Zo krijg je uiteindelijk meer inschrijvingen, meer leads en meer klanten.

emailmarkting gids beginner naar expert 20 stappen

Beide video’s krijg je alleen als je begint met ActiveCampaign of Mailblue via deze pagina. Ik heb ze special hiervoor voor je opgenomen en ze worden niet los online gezet.

LET OP:

Om aanspraak te maken op deze bonussen moet je ervoor zorgen dat je je aankoop van ActiveCampaign of Mailblue doet via een van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie en ALLEEN dan zul je de twee exclusieve bonusvideo’s krijgen.

Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je de bonussen krijgt:

  • Open een nieuw incognito tabblad.
  • Kopieer deze link voor ActiveCampaign:
    [https://www.activecampaign.com/?_r=15IM458H]
  • Of kopieer deze link voor Mailblue: [https://mailblue.nl/?ref=321]
  • Kies je gewenste ActiveCampaign of Mailbue abonnement en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur met een tijdsaanduiding naar . Dan stuur ik de exclusieve bonussen naar je op!

Veelgestelde vragen

Wat is Mailblue?

Mailblue is een e-mailmarketingsoftware aanbieder die ervoor zorgt dat je automatisch en in grote hoeveelheden e-mails kunt gaan versturen naar je doelgroep.

Is er een gratis proefperiode of garantie voor ActiveCampaign/Mailblue?

Ja, er is een gratis proefperiode van 14 dagen. Zowel bij ActiveCampaign als bij Mailblue kun je de eerst 2 weken gratis alles uitproberen. Je hoeft hiervoor geen betalingsgegevens achter te laten.

Er is geen garantie of geld terug regeling als je eenmaal hebt betaald.

Wat voor abonnement sluit je precies af?

Als je je aanmeldt kun je kiezen tussen een maandelijks of jaarlijks abonnement. Het maandelijkse abonnement kun je op elk moment opzeggen en wordt elke maand afgeschreven.

Het jaarlijkse abonnement betaal je vooraf voor het gehele jaar. Hier krijg je korting op waardoor je minder betaalt dan bij een maandelijks abonnement.

Plaats een reactie