Home » Crypto Portfolio Review: Naar de Maan…Of niet?

Crypto Portfolio Review: Naar de Maan…Of niet?

Welkom bij mijn Crypto Portfolio Review. In dit artikel lees je mijn mening over dit product van AllesoverCrypto.

Weet je nog niet zeker over dit portfolio je geld waard is? Ik ben je voorgegaan en vertel je graag over mijn ervaringen met dit product.

Op deze pagina ontdek je mijn eerlijke mening, review, ervaringen van anderen en hoe het product er van binnen uitziet na aankoop.

Waarom schrijf ik deze review?

Deze Crypto Portfolio is gemaakt door Derek en Patrick van AllesoverCrypto. Ik heb zelf al eens de Crypto Masterclass van hun gevolgd, en daar zat deze portfolio ook bij.

Ik ben nog niet dieper ingegaan op dit product, en wil daar vandaag verandering in gaan brengen. In deze review wil ik graag vertellen wat je kunt verwachten als je wilt gaan investeren in cryptomunten met (mogelijke) potentie.

Op Online Commitment.nl behandel ik graag meerdere online verdienmodellen, en ook geld verdienen met cryptocurrency is daar een van. Daarom dus deze review!

Wat krijg je na aankoop?

Nadat je de Crypto Portfolio hebt aangeschaft krijg je in totaal 3 onderdelen:

1. De Crypto Portfolio: Hierin staan 10 cryptomunten/tokens die volgens het onderzoek van Derek en Patrick de meeste potentie hebben om flink te gaan stijgen. Het e-book telt 93 pagina’s en elke munt bevat een uitgebreide uitleg over het onderzoek en beweegredenen.

de crypto portfolio

Per munt is er door Derek en Patrick onderzoek gedaan naar:

  • Het team, adviseurs en partners
  • Het idee / businessmodel
  • Concurrentie
  • Werkend product / roadmap
  • Token- / coinkarakteristieken / marktkapitalisatie
  • Populariteit / hypegehalte
  • Verhandelbaarheid
  • Veiligheid

Het zijn een behoorlijk aantal factoren waarmee rekening wordt gehouden. Cryptocurrencies komen dus niet zomaar in dit e-book terecht.

2. Instructies voor het aankopen: Veel van de cryptoparels worden verkocht op onbekende exchanges. Hierbij is het handig om bepaalde zaken te weten, die ervoor zorgen dat je veilig je cryptomunten kunt aanschaffen.

3. Onderzoeksdocument: Hierin staan alle 8 punten die worden meegenomen in de beoordeling van een cryptomunt. Per punt krijg je uitleg waar je op moet letten, zodat je uiteindelijk ook zelf potentiële cryptoparels kunt gaan ontdekken.

Dit document geeft je al heel veel inzichten. Het laat je namelijk zien hoe je objectief naar een cryptomunt kunt kijken. In je eigen enthousiasme en optimisme kun je negatieve punten missen, maar met deze checklist heb je een goede stok achter de deur.

4. Documentatie excelsheet: Een excelsheet waarin je overzichtelijk kunt bijhouden in welke cryptomunten je wilt gaan investeren, hoe je de beoordeling kunt bijhouden en je investeringen kunt meten.

crypto parelduiken excel sheet

5. (Bonus) video’s over het aankopen van cryptomunten.

De makers van de Crypto portfolio: Hebben zij de kennis?

Elk jaar 10 potentiële cryptomunten selecteren kun je niet als je pas net komt kijken in de cryptowereld. En dat is gelukkig ook niet het geval.

Dit portfolio is samengesteld door AllesoverCrypto.nl, waarvan Patrick Suiker en Derek Westra de oprichters zijn. Beiden hebben ze al meer dan 5 jaar ervaring met cryptocurrency.

Deze ervaringen delen ze op hun website en in hun eigen producten. Ze zijn er al vrij vroeg bij geweest. Dat zou je niet zeggen met 5 jaar ervaring, maar Bitcoin en Blockchain zijn nog niet zo lang bekend. In 2009 werd Bitcoin geboren, dus dat is nog helemaal niet zo lang geleden.

derek westra patrick suiker

Hebben zij de kennis?

Naar mijn mening wel. Aangezien hun relatief lange ervaringen met cryptocurrency natuurlijk, maar ook door resultaten in het verleden. Vorige crypto parels waren NEO, Nano en Verge, en deze zijn alle 3 flink gestegen.

Het kunnen gelukstreffers zijn, maar met het onderzoek dat naar elke cryptomunt wordt gedaan is het ook weer een bewijs dat het daadwerkelijk gebeurd.

Cryptomunten stijgen niet zomaar, en met goed onderzoek kun je hier zelf achterkomen. In dit geval hebben Patrick en Derek dat dus al gedaan, wat ons alleen maar tijd scheelt.

Ervaringen van anderen met Derek en Patrick

Allesovercrypto verkoopt al langer producten en heeft hierdoor ook genoeg klantevaringen ontvangen. Over het algemeen is de klanttevredenheid van dit bedrijf erg goed. Op Trustpilot, een onafhankelijke beoordelingswebsite, scoren ze een 4,1 uit 5 op basis van 17 beoordelingen.

Dat is gewoon erg netjes, en ik snap ook wel waarom. De producten (zoals de Crypto Masterclass) doen het goed en de klantenservice is ook prima in orde.

Hieronder lees je enkele ervaringen van mensen die schrijven over AllesoverCrypto:

crypto portfolio ervaringen 1
crypto portfolio ervaringen 2
crypto portfolio ervaringen 3
crypto portfolio ervaringen 4

Voordelen van het Portfolio

Welke voordelen biedt de Crypto Portfolio van Derek en Patrick?

 Het onderzoek naar potentiële cryptomunten is al helemaal voor je gedaan. Je hoeft ze alleen nog maar te kopen.

 Een blueprint voor je eigen onderzoek is ook aanwezig.

 Handige hulpmiddelen maken het tot een werkend en compleet pakket. Het is niet alleen informatie, ook alles daaromheen.

 Je krijgt na 1x aanschaffen alle toekomstige updates van de nieuwe jaren.

 Als cryptoliefhebber is het zeer interessant om te lezen hoe Derek en Patrick cryptoparels ontdekken en beoordelen.

Nadelen van het Portfolio

❌ Investeren in de cryptomunten staat niet garant aan succes. Het blijft een risico. Doe het daarom alleen met geld wat je kunt missen.

❌ Je koopt de munten niet op bekende sites als Binance, Bitvavo of Kraken

Crypto Portfolio prijs: Wat zijn de kosten?

De normale prijs van het Crypto Portfolio is elk jaar €200, maar op dit moment is een er korting van 50% van kracht. Daardoor betaal je eenmalig 97 euro.

Hierbij betaal je dus eenmalig voor de recentste versie van het portfolio, en krijg je hierna alle nieuwe updates en jaren gratis toegestuurd.

Ik vind het een hele goede prijs en ook precies betaalbaar voor deze informatie. Het onderzoek is al voor je gedaan, en daar zit naar mijn mening de meeste tijd in. En je moet natuurlijk goed begrijpen waar je naar moet kijken.

Eenmalig 97 euro kun je er natuurlijk makkelijk uithalen als je 1x een goede stijging te pakken hebt.

Garantie

En om het nog beter te maken: Je heb 14 dagen bedenktijd en dus garantie op je aankoop. Als je binnen deze periode niet tevreden bent krijg je je gehele aankoopbedrag terug.

Een prima garantie waardoor je zonder enkel risico kunt beginnen met het Crypto Portfolio van dit jaar.

Conclusie: Mijn oordeel over het Crypto Portfolio

Bedankt voor het lezen van deze review, en goed dat je zover bent gekomen.

Mijn conclusie is dat dit product goed in elkaar zit en dat de prijs/kwaliteit verhouding prima in orde is. Het enige waar je natuurlijk mee zit is het type product. Je koopt namelijk kennis in, en hoopt op een stijging van één of meerdere cryptomunten.

Dat moet wel bij je passen. Het is namelijk geen 100% garantie dat je hier geld mee kunt verdienen. Maar als je gelooft in Cryptocurrency, en je de potentie ziet, dan kun je daarmee leven en is de Crypto Porftolio zeker geschikt voor jou.

Ik heb zelf onlangs een video gemaakt met de vraag: ‘Waarom zou je in Crypto investeren?’. Dit is een interessante vraag voor dit product. Want waarom zou je in 10 cryptoparels willen investeren?

Bekijk hieronder mijn video waarin je antwoord krijgt op deze vraag. Ik denk dat je er zeker iets aan zult hebben.

Crypto Portfolio kopen

Heb je je beslissing gemaakt, en ben je klaar om de 10 cryptomunten te ontdekken die volgens crypto experts Derek en Patrick veel potentie hebben?

Meld je dan vandaag nog aan voor het Crypto Portfolio en begin met investeren in nieuwe, potentiële goudmijnen.

Veel succes en een fijne dag toegewenst!

Crypto Portfolio

7.5

Theorie en diepgang

8.2/10

Klantenservice

9.3/10

Risico

5.0/10

Plaats een reactie