Home » Great Property Experience review: Mijn ervaringen met dit bedrijf.

Great Property Experience review: Mijn ervaringen met dit bedrijf.

Welkom bij mijn Great Property Experience review!

In dit goedgevulde artikel vertel ik je zoveel mogelijk over dit bedrijf en de mensen hierachter.

Zelf heb ik de ‘Great Academy Uk Property Mastery’ bijgewoond en ook de online training ‘Masters of Property‘ gevolgd. Mijn ervaringen deel ik met je op deze pagina.

Zowel positieve als negatieve punten komen aan bod, en per training geef ik een conclusie en eindoordeel.

Wat je gaat lezen:

 • Hoe ik in aanraking ben gekomen met Great Property Experience;
 • Wie Pieter Monsma en Frank Bakker precies zijn;
 • Welke trainingen ik zelf heb bijgewoond en wat je kunt verwachten;
 • Wat mijn ervaringen waren (zowel goed als slecht);
 • Of jij geschikt bent voor één van de trainingen van GPE;
 • En als laatste een mooie kortingsactie die je MET ÉÉN KLIK €500,- bespaart… 🤩

Hoe ik met GPE in aanraking ben gekomen

(Sidenote: In dit artikel zal ik af en toe de term ‘GPE’ laten vallen, dit is een afkorting van Great Property Experience.)

Vastgoed is heel iets anders als waar ik nu mee bezig ben, namelijk affiliate en online marketing.

Zelf vind ik het interessant om meer te leren over verschillende verdienmodellen, en dan met name online. Maar ook vastgoed kwam steeds vaker terug in lijstjes over geld verdienen.

Op het internet zijn er cijfers te lezen dat rond de 80 á 90% van de miljonairs zijn of haar vermogen heeft vergaard door middel van vastgoed.

Dat was voor mij al genoeg reden om er verder in te duiken.

Het webinar

Daarnaast ken ik ook iemand die bij GPE werkzaam is, dus daarom besloot ik mezelf in te schrijven voor een gratis webinar over hands-off investeren in brits vastgoed.

Hierin werd duidelijk waarom Groot-Brittannië zo interessant is voor het investeren in vastgoed, en hoe jij dit ook kunt doen.

Het webinar was informatief, en uiteindelijk kwam er een aanbod voor een 2 daagse live training op locatie.

Ik heb toen niet direct besloten om te beginnen. Om meer duidelijkheid te scheppen heb ik een telefoongesprek met één van de medewerkers van GPE ingepland.

Dit was een prettig gesprek, en daardoor heb ik mij uiteindelijk ingeschreven voor de Great Academy Uk Property Mastery.

Waarom deze review verder lezen?

Dit artikel bevat een hele hoop informatie, maar waarom zou je verder gaan lezen?

✅ Ik heb zelf zowel de 2 daagse live-training ‘Great Academy Uk Property Mastery‘ als de online training ‘Masters of Property‘ gevolgd. In deze review geef ik je mijn eerlijke kijk op deze trainingen en kom je erachter of dit ook iets voor jou is of niet.

✅ Omdat ik ook een ‘live’ evenement heb gevolgd kan ik je ook veel vertellen over het bedrijf, Great Property Experience, en de mensen hierachter. Pieter Monsma en Frank Bakker waren allebei aanwezig op het event en ik heb ze ook persoonlijk gesproken.

✅ Aan het einde van deze review vind je een kortingscode voor één van de trainingen. Als je de training via één van de linkjes op deze pagina aanschaft, bespaar je heel gemakkelijk €500,- op je aankoop.

Wat is ‘Great Property Experience’?

Great Property Experience is een bedrijf dat is opgericht door twee vastgoedinvesteerders, Pieter Monsma en Frank Bakker.

Zij delen hun kennis door middel van gratis webinars, online trainingen en live evenementen op locatie.

Op het moment bieden ze 5 verschillende producten aan:

Al deze trainingen hebben te maken met vastgoed investeren en de zaken daar omheen, zoals belastingen, het vinden van deals en coaching.

Wie zijn Pieter Monsma en Frank Bakker?

Zoals ik al zei: Pieter en Frank zijn de oprichters van GPE.

Pieter Monsma great property experience
Pieter Monsma.

Pieter Monsma is een motivational spreker en vastgoedinvesteerder. Hij is begonnen op de trekker als boer, maar pas na 7 jaar kwam hij erachter dat het anders moest.

Hij is begonnen met vastgoed in de buurt, en heeft dit steeds verder uitgebouwd tot uiteindelijk een vastgoedfonds en portefeuille van honderden woningen.

Pieter heeft in 2015 zijn verhaal gedaan bij Pauw en Witteman:

Meer lezen over Pieter Monsma doe je op zijn Linkedin.

Frank Bakker heeft meer dan 18 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als reorganisator bij bedrijven in het binnen- en buitenland. Hij vond zijn baan hartstikke leuk, en het betaalde ook goed, alleen kwam hij maar weinig thuis.

frank bakker great property experience
Frank Bakker

Door klussen in onder andere Duitsland was hij van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat van huis. Dit was hij op een gegeven moment zat en besloot vanaf toen om meer vrijheid voor zichzelf te gaan creëren.

Samen met Pieter begon hij met investeren in vastgoed om zo financiële vrijheid te bereiken.

Meer lezen over Frank Bakker doe je op zijn Linkedin.

Mijn ervaringen met Great Property Experience

Omdat ik zelf de 2-daagse Uk training en Masters of Property heb gevolgd, zal ik in dit onderdeel vertellen wat mijn ervaringen zijn geweest.

Omdat het nogal verschillende trainingen zijn (online en live), behandel ik ze hieronder één voor één uitvoerig.

Great Academy Uk Property Mastery review

Zoals je hieronder kunt zien heb ik de training doorlopen en aan het einde een certificaat ontvangen 🙂.

great academy certificaat

Wat belangrijk is om te vermelden is dat deze training werd gegeven door Job en Melanie Gutteling. Dit stel investeert sinds 2017 in de UK, en naast hun drukke banen in het ziekenhuis bezitten ze al meer dan 15 panden.

Frank en Pieter waren ook aanwezig om tussen het programma door aanvullende onderdelen te behandelen.

Het doel van deze training is het leren over vastgoed investeren in Groot-Brittannië. Waarom de UK zou je je misschien afvragen?

Daar zijn een hele hoop redenen voor: Groot-Brittannië is voor vastgoedinvesteerders erg aantrekkelijk door onder andere een tekort aan woningen, veel vraag naar huurwoningen, veel langdurig lege huizen en een goede omgeving voor huisbazen.

Over dat laatste punt: In de UK zijn er speciale opleidingen waarbij mensen worden opgeleid als ‘Sourcing partner’. Zo’n partner zorgt voor het vinden van geschikte huizen voor vastgoedinvesteerders. Daar heb je als investeerder op afstand (jij en ik) heel veel aan.

Want dat is ook iets wat mij bezig hield: Moet ik naar de UK verhuizen of constant heen en weer vliegen om te kunnen investeren?

Het antwoord is nee. Je kunt alles uitbesteden, en met name door de goede omgeving voor vastgoedinvesteerders kun je alles op afstand besturen.

Hoe zag de training er precies uit?

De live training werd gehouden in het Novotel in Hoofddorp, en besloeg twee volle dagen (van 8:00 tot 19:00!).

Je kreeg geheel corona proof een eigen tafel, net zoals in mijn geval mijn business partner.

De basis van de training is een map waarin je alle slides van de 2 dagen kunt terugvinden. In deze twee dagen ga je langs 9 modules:

1. Mindset 1
2. Vastgoedmarkt
3. Strategieën
4. De Projectcyclus
5. Mindset 2
6. Ondernemen
7. Financiering
8. Due Diligence
9. Fiscale aspecten

uk property mastery map
Naslagwerk van de 2-daagse vastgoedtraining.

Goede punten

Nu zal ik je vertellen wat ik van deze 2 dagen vond, opgedeeld in goede en minder goede punten:

Het hele plaatje wordt meegenomen: Van mindset tot financiering en fiscale aspecten

Zoals je aan de inhoud van de training kunt zien wordt er een hele hoop informatie meegenomen. En dat merkte ik ook tijdens de twee dagen dat ik bij de training aanwezig was.

Je begint met de mindset die je nodig hebt om succesvol te gaan investeren en vooral beginnen met dit avontuur.

Vervolgens ga je dieper in op de Britse vastgoedmarkt en ontdek je de strategieën die mogelijk zijn. Ik vond zelf ‘de projectcyclus’ module het meest interessant en handig. Hierin leggen ze stap voor stap uit hoe een project eruit komt te zien.

Ik kreeg hierdoor een stuk beter inzicht van alle stappen die je moet ondernemen om zelf een succesvol vastgoedproject op te zetten. En dat zijn er nog wel wat 😅.

De training is helemaal gericht op het investeren in de UK

Omdat je als Nederlander of Belg gaat investeren in het buitenland komen er een hoop andere aspecten bij kijken. Denk hierbij aan de belastingregelingen en het oprichten van een bedrijf in Engeland.

Dit hebben Job en Melanie heel goed verwerkt in de training. Alles is er op gericht dat je in de UK gaat investeren, en zo zijn de modules ook opgebouwd. Als je wilt investeren in panden in Nederland is dit geen geschikte training, ook al zijn er veel overeenkomsten.

Allerlei kleine zaken die in Groot-Brittannië anders gaan worden belicht en overzichtelijk in kaart gebracht.

Les en uitleg van mensen uit de praktijk, niet zomaar ‘docenten’ + veel ruimte voor vragen

uk property mastery evenement

Job en Melanie Gutteling zijn zelf ervaren in het investeren in de UK. Tijdens de training worden er ook veel situaties van hun eigen projecten gebruikt om te laten zien hoe hun projecten zijn opgebouwd.

Het zijn dus geen mensen die op internet ‘hebben gelezen’ dat de UK een interessante markt is voor vastgoed.

Nee, Job en Melanie zijn voorbeelden van mensen die de stap hebben genomen en daadwerkelijk succes hebben. En dat merk je ook tijdens de presentatie. Ze zijn beiden hartstikke enthousiast en beantwoorden graag al je vragen.

Het beantwoorden van de vragen werd tijdens de presentatie gedaan met microfoon, maar ook tijdens de pauzes. Door simpelweg op ze af te stappen kon je al je vragen kwijt.

Handig naslagwerk voor thuis en zelfstudie

Je zag daarnet al een foto van de map die je meekrijgt. Hierin vind je alle slides die zijn gebruikt tijdens de twee dagen.

Dit is super handig om later nog terug te kunnen kijken. Omdat je in de 2 dagen zoveel informatie op je afkrijgt is het natuurlijk lastig om alles te onthouden. Deze map geeft je weer het overzicht en de herinnering van de stappen die je moet nemen tijdens en voordat je gaat investeren in vastgoed in de UK.

Veel ruimte om te netwerken en nieuwe contacten te leggen + whatsappgroep

Dit is niet echt een positief punt over de training zelf, maar meer over de mensen die je ontmoet. Je komt namelijk alleen maar mensen tegen die hetzelfde willen als jij: Investeren in vastgoed in de UK.

Dat is super leuk en werkt ook heel motiverend. Ik heb met veel verschillende mensen contact gelegd en contactgegevens uitgewisseld zodat we elkaar in de toekomst kunnen gaan helpen.

Daarnaast word je ook in een Whatsapp groep geplaatst met alle deelnemers van de Uk Property Mastery tot nu toe. Hierin wordt heel veel waarde gedeeld en je kunt er altijd je vragen stellen.

Job, Melanie, Pieter en andere leden van het Great Property Experience team zitten ook in deze groep en beantwoorden ook hier je vragen. En ook dit is weer een plek waar je kunt netwerken: Je hebt direct toegang tot honderden nummers van mensen die met precies hetzelfde bezig zijn als jij! 🔥

Technisch goed geregeld, ondanks de beperkingen

Dit evenement werd gegeven in corona tijd, dus er konden maximaal 50 mensen in één zaal zijn. De oplossing was een live verbinding tussen twee zalen: Als er een presentatie werd gegeven in de ene zaal, werd deze live uitgezonden in de andere zaal. En ook de vragen die werden gesteld zag je direct op het scherm met beeld van de deelnemer.

Hierdoor kwam het voor dat een deelnemer in de ene zaal een gesprek had over een onderwerp met Job of Melanie, terwijl zij in de andere zaal stonden! Dit werkte allemaal heel soepel en modern, en je zag dat de hele crew er alles aan had gedaan om dit event te laten doorgaan.

Minder goede punten

Afhankelijkheid van het jaarprogramma

Tijdens de 2 dagen werd het mij al duidelijk dat er een aanvullend coachingsprogramma was voor mensen die meer ondersteuning willen.

Op de tweede dag had ik zelfs een 1 op 1 gesprek met een medewerker van GPE. Dit kon je meer zien als een salesgesprek voor het ‘black badge’ jaarprogramma waarin je een jaar lang intensief gecoacht wordt.

Ik vond dat (op dit moment) nog niet nodig, maar mijn gesprekspartner bleef tot irritatie aan toe doordrammen om mij over te halen. Dit heb ik niet als prettig ervaren, en je kreeg daardoor ook het gevoel alsof je niet zonder deze coaching kon.

Je krijgt namelijk onder andere toegang tot een betrouwbare sourcing partner, en dat werd vooraf niet vermeldt.

Daarnaast werden nieuwe leden van dit coachingstraject in de zaal met applaus ontvangen en leek het op een gegeven moment meer daarover te gaan dan over de stof tijdens modules.

En ook het optreden van Pieter was eerst heel inspirerend en motiverend, maar uiteindelijk werd dit weer teruggeleid naar het jaarprogramma.

Dat was dus een beetje jammer. Ik begrijp natuurlijk waarom ze dit doen, en ik zeg ook niet dat het black badge programma niet de moeite waard is. Maar tijdens deze 2 dagen wil je graag ontdekken dat je het ook zelfstandig kunt gaan doen, en niet het gevoel krijgen dat je eerst wéér een grote investering moet doen om verder te komen.

Dit is pas het begin, nu moet je er zelf achteraan

Dit is waarschijnlijk heel logisch, maar toch is het iets om rekening mee te houden: Als je de 2 dagen hebt gevolgd begint het eigenlijk pas.

Nu je alle informatie hebt moet je in de praktijk actie ondernemen en daadwerkelijk stappen gaan zetten. Het is dus niet zo dat je na deze twee dagen direct je eerste investeringen kunt gaan doen en er al cashflow binnen komt.

Zoals Job en Melanie je in de mindset module leren: Vastgoed is een vak waar geduld voor nodig is, en je moet het langzaam gaan opbouwen.

Hoeveel geld heb je minimaal nodig om te kunnen investeren?

Een belangrijke vraag is hoe groot je startkapitaal moet zijn als je dit wilt gaan doen.

Tijdens de training behandelen ze in totaal 9 strategieën (Module 3) die je kunt gaan toepassen. Per strategie verschillen de startbedragen, maar ik zal er 2 voorbeelden uitpakken:

1. Flip

De welbekende flip: Je koopt een huis, knapt het op en verkoopt het weer door. Hiervoor heb je ongeveer tussen de 50.000 en 500.000 pond voor nodig. Dit verschilt natuurlijk per huis en project.

2. Rent to Rent

Dit is een methode die vooral in de UK populair is. Hierbij huur je een huis of appartement van een andere verhuurder, en door het plaatsen van nieuw meubilair kun je het gaan verhuren voor een hogere huurprijs op booking.com of Airbnb. Hiervoor heb je ‘slechts’ 10.000 pond of minder voor nodig.

De laatste strategie is dus een hele mooie instap als je weinig startkapitaal ter beschikking hebt.

Voor wie is dit geschikt?

Wanneer zou ik het aanraden om de Great Academy Uk Property Mastery training te gaan volgen en hier je geld in te investeren?

Ik zou hiermee gaan beginnen als je weet dat je actie gaat ondernemen en uit je comfort zone durft te gaan.

Vooral aan het begin zijn er een hoop aspecten die nieuw zijn. Je moet doorkrijgen hoe alles in Groot-Brittannië te werk gaat, en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Dat leer je niet allemaal in deze twee dagen.

Je bent zeker weten geschikt voor deze live training als je:

✅ Stappen wilt gaan zetten om je vastgoed droom te verwezenlijken in het Verenigd Koninkrijk;

✅ Je een budget van 7.500 euro of meer hebt en graag wilt beginnen in de vastgoedwereld;

✅ Je nieuwe mensen wilt leren kennen die ook met vastgoed bezig zijn, en hiervan weer kunt leren.

Ik zou de training overslaan als je:

❌ Niet de motivatie hebt en actie wilt ondernemen om na deze 2 dagen aan de slag te gaan met de middelen en informatie die je hebt gekregen;

❌ Je een krap budget hebt (<1000 euro) en eigenlijk geen ruimte hebt om te investeren in vastgoed;

Conclusie en eindoordeel: Great Academy Uk Property Mastery

Goed, dan nu de conclusie en mijn eindoordeel van deze twee dagen live training.

Ik vind dat je super veel informatie krijgt en hierdoor een stuk beter begrijpt wat je allemaal moet gaan doen om succesvol in vastgoed te investeren in de UK. De training zat heel goed in elkaar en ook de docenten waren prettig om naar te luisteren.

Door de ruimte voor vragen en netwerken was het een waardevolle 2-daagse die ik elke ambitieuze en beginnende vastgoedinvesteerder aanraadt.

De focus op het jaarprogramma vond ik wat minder positief, maar buiten dat geef ik het een ruime 8,5. Het blijft namelijk informatie en je moet er zelf achteraan om het daadwerkelijk tot realiteit voor jezelf te maken.

Als je meer wilt weten over investeren in de UK raad ik je aan om het gratis webinar van Job en Melanie Gutteling te volgen:

Masters of Property Review

Wil je liever leren over het investeren in vastgoed in Nederland, en gebruik maken van een online leeromgeving?

Dan is de Masters of Property misschien wel meer geschikt voor jou. Hieronder zal ik je vertellen over mijn ervaringen met deze online cursus.

Hoe ziet deze training eruit?

De Masters of Property is in de basis een online videotraining, bestaande uit 12 modules. In elke module hebben Pieter en Frank een gesprek met een inspirerende gast die vertelt of zijn of haar vakgebied en specialisatie op gebied van vastgoed.

masters of property review

Dat ziet er als volgt uit:

Module #1: Jumpstart van je vastgoed inkomen: Frank Bakker

Module #2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed: Job Gutteling

Module #3: Psychologie van de beste deal: Pieter Monsma

Module #4: Onder Markt Prijs kopen: Anton Eizema

Module #5: Wetgeving voor vastgoed: Ciaran O’Connor

Module #6: Financieren met particulieren: Franke Twerda

Module #7: Vastgoed en belastingvoordeel: Izaak Koppejan

Module #8: Lessen van een vastgoedtycoon: René Bakker

Module #9: Sleutels tot het financieren van je portfolio: Maryse Groenendijk

Module #10: Great Property succes strategie: Melanie Gutteling

Module #11: Vastgoed mindset voor succes: Pieter van Loon

Module #12: Banken begrijpen: Gerben Beers

Elke aflevering is ongeveer 90 minuten lang.

Daarnaast ontvang je nog toegang tot een strategieplan en Q&A calls, en een live dag waarbij je het certificaat kunt ophalen.

Mijn ervaringen met de Masters of Property

Hieronder vind je de goede en minder goede punten die ik heb ervaren tijdens het volgen van deze online videocursus en alles wat daarbij kwam kijken.

Goede punten

Veel experts aan het woord en breed scala aan kennis

De modules die worden gegeven zijn erg verschillend door de verscheidenheid aan experts. Dat maakt de training heel breed omdat je zo vanuit verschillende invalshoeken kijkt naar vastgoed.

Elke module bevat ook de presentatie van de gast zodat je mee kan lezen met de stof. Dit alles maakt het heel informatief en ik merkte dat ik na elke aflevering heel veel inspiratie had gekregen om specifieke zaken verder uit te zoeken.

Verdiepende modules van Pieter en Frank geven meer duidelijkheid

Onderaan elke module staan verdiepende video’s. Tijdens het gesprek komen er vaak termen of uitspraken voorbij die niet worden belicht.

Via deze verdiepende video’s geven Frank en Pieter samen een uitleg over het onderwerp wat naar hun mening nog extra uitleg nodig heeft.

Dit is erg prettig. Hierdoor ga je meer leren van het gesprek, en ook beter begrijpen wat de gast precies bedoelde in zijn of haar verhaal.

masters of property verdieping

Een waardevolle basis voor beginnende vastgoedinvesteerders

De videotraining in combinatie met het strategieplan, vraag en antwoord sessies en het live evenement zorgen voor een degelijke basis in de wereld van vastgoed.

Ik ben er als totale beginner mee begonnen en na het volgen weet ik veel beter hoe vastgoed in elkaar zit en welke zaken erbij komen kijken.

Het is niet zo dat je alles al weet, maar ik vind dit een uitstekende instapcursus in een nieuw vakgebied.

Minder goede punten

Slechts een ‘introductie’ in de vastgoedwereld

Maar daar komt ook direct een nadeel bij kijken. Deze training is de basis, maar ik vind het zelf nog lang niet genoeg om ook daadwerkelijk te stap te nemen om te beginnen.

Dat kun je natuurlijk wel doen, maar dan loop je wel een groot risico. Je hebt wel kennis van de theorie, maar de praktijk is nog volledig nieuw en dan ga je zeker fouten maken. Dat is niet erg, alleen wel als je er duizenden of zelfs tienduizenden euro’s mee gaat verliezen…

Ik zou dus niet denken dat je na deze cursus een volwaardig vastgoedinvesteerder bent. Daarvoor is het belangrijk om te netwerken met mensen die al doen wat jij graag zou willen doen, of om een coach te hebben die je begeleid.

Modules zijn soms meer gesprekken tussen mensen in plaats van echte lessen

Ik moest aan het begin van de cursus even wennen aan het format van de modules. Het zijn eigenlijk gewoon gesprekken tussen de gast en Pieter en Frank.

De meeste videocursussen die ik heb gevolgd bestaan uit lessen waarin de verkoper in zijn eentje de les verkondigt en praat over een presentatie op het scherm.

Bij de Masters of Property is dit anders: Het is een soort podcast opstelling waarbij ze een gesprek voeren met de expert die te gast is. Hierdoor gaat het (vooral in het begin) ook over het persoonlijke leven en doelen van de gast, en dat is niet altijd waarvoor ik gekomen ben.

Gelukkig is er de toevoeging van de verdiepende modules waarbij je meer te weten komt over de stof. Ik vind wel dat Pieter en Frank meer van dit soort aanvullende modules mogen toevoegen om het waardevoller te maken.

Conclusie en eindoordeel: Masters of Property

Concluderend vind ik de Masters of Property online training een prima instapcursus voor iemand die nog niets van vastgoed af weet, en graag wilt beginnen met het verdiepen in deze wereld.

Door de grote verscheidenheid aan kennis krijg je een hoop inzichten in alle kanten van de vastgoed wereld.

Weet je nog niet 100% zeker of dit iets voor je is? Volg dan eerst een gratis webinar waarin je veel meer te weten komt over investeren in vastgoed in Nederland:

Voor wie is de Masters of Property gemaakt?

Zoals ik al zei: Voor totale beginners is dit een goede eerste stap om vastgoed te leren kennen.

Je kunt hier ook ontdekken of het iets voor je is zonder dat je direct investeringen hoeft te doen in projecten.

Het voordeel is dat je 14 dagen garantie hebt: Je kunt binnen deze periode beslissen of het iets voor jou is of niet. Mocht dit niet het geval zijn, dan krijg je het gehele aankoopbedrag terug.

Heb je dus nog geen enkele kennis van investeringen in vastgoed, en wil je dit veranderen? Geef de Masters of Property een kans!

Kosten + Speciale kortingsactie (Tip!)

Voor de Masters of Property betaal je (normaal) €1.197 (€1.448,37 inclusief btw).

Maar!

Via deze link kun je in totaal €500 euro korting krijgen.

Daardoor betaal je slechts 697 euro (843,37 inclusief btw) voor het gehele pakket.

Als je de Masters of Property via de normale website van Great Property Experience bestelt betaal je het gehele bedrag, maar via de onderstaande knop kun je gebruik maken van deze deal.

Veelgestelde vragen

Wat is het kvk nummer van Great Property Experience?

GPE staat bij de KvK ingeschreven als ‘Great Capital investments B.V., met als kvk nummer 67613683. Het bedrijf staat ingeschreven in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wat is de prijs van de cursussen van Great Property Experience?

De cursussen die ik heb gevolgd zijn de UK Property Mastery en Masters of Property. Hier betaal je respectievelijk 1.997 en 697 voor. Dit is beide zonder btw dus die moet je er ook nog bijtellen. Maar als je een bedrijf hebt kun je dit uiteraard terugvragen.

Waar kun je inloggen op het platform van Great Property Experience?

Dat doe je via https://my.greatpropertyexperience.com/login

4 gedachten over “Great Property Experience review: Mijn ervaringen met dit bedrijf.”

  • Beste Martin,

   In de basis bestaat het uit 12 modules waarin een gesprek wordt gehouden met vastgoed gasten, maar deze video’s worden onderbouwd en aangevuld door Pieter en Frank met de verdiepingsmodules.

   Daarnaast krijgt je nog een werkboek, toegang tot het Proranq vastgoed platform, 2 wekelijkse Vraag en antwoord bijeenkomsten en een live certificeringsevenement met vastgoed sprekers.

   Groeten,

   Jarno

   Beantwoorden

Plaats een reactie