Home » High ticket dropshipping: Is het nog mogelijk in 2022?

High ticket dropshipping: Is het nog mogelijk in 2022?

High ticket dropshipping is het verkopen van dure producten zonder eigen voorraad. De voorraad ligt in een magazijn, de spullen zijn niet van jou. Wanneer iemand iets koopt, koop je het rechtstreeks bij de leverancier. Hierdoor heb je veel minder kosten, omdat je geen voorraad hebt en geen magazijn.

Dropshipping is een vorm van e-commerce. E-commerce betekent letterlijk ‘’online verkopen’’. In het 2021 zijn er meer online bestellingen gedaan dan ooit. De Dropshipping webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Bij High ticket dropshipping draait alles om zoveel mogelijk winst te maken. Meestal gaat dit om dure producten van duizenden euro’s.

Met dit verdienmodel hoef je maar weinig te verkopen, en kun je toch veel verdienen. Het grote verschil tussen dropshipping en High ticket dropshipping is de prijs van de producten. Bij High ticket dropshipping worden alleen maar dure producten verkocht. Op deze dure producten zit vaak veel marge. High ticket dropshippers kunnen met weinig verkopen veel verdienen.

Met een High ticket dropship store heb je meer vrijheid, dan bij een normale dropship store. Een High ticket dropship store heeft namelijk minder klanten. Minder klanten, betekent minder klantenservice. Door per product veel te verdienen, kun je je beter focussen op het beter maken van jouw store.

Wat zijn de voordelen van deze manier van dropshippen?

Er zijn steeds meer producten voor High ticket dropshipping. Dit zijn vooral dure producten met veel winstmarge. Bijna alle denkbare producten kun je tegenwoordig wel dropshippen. Populaire producten bij High ticket dropshipping zijn fietsen, jacuzzi’s en fitnesspullen en banken.

Voordelen aan High ticket droppshippen zijn veel winst, hoge order waarde en geen voorraad. Wil je beginnen met deze manier van dropshipen? Zorg er dan wel voor dat jouw klanten het producten terug kunnen sturen naar de leverancier. Als je dit niet doet, krijg jezelf alle retours binnen.

Mensen die doen aan High ticket dropshipping zorgen ervoor dat ze producten verkopen die niet vaak retour worden gestuurd. Tegenwoordig hebben ook steeds meer dropshop webwinkels een Nederlandse leverancier. Meestal is het product dan de volgende dag al bij jouw klant in huis. Eerst ging dit vaak via leveranciers in China. De wachttijd was hierbij erg lang en de producten kwamen lang niet altijd aan.

Met een goede High ticket dropshipping store kun je veel geld verdienen en heb je relatief weinig werk. Een groot voordeel aan een goedlopende dropshipping store, is dat je overal ter wereld kunt werken. Dit kan omdat je je inkomen verdiend op het internet.

Ook ben je geen opslag nodig, en je hoeft ook niks in te kopen. Je kunt hierdoor maximale winst boeken. Je maakt namelijk minder kosten, dan webshops met voorraad. Webshops met voorraad moeten namelijk hun voorraad inkopen. Dit doe je als dropshipper niet.

high ticket dropshippen 2022

Zijn er ook nadelen?

Er zijn ook zeker nadelen aan High ticket dropshippen. Je hebt namelijk de hele verzending niet in eigen hand. De pakketten worden namelijk direct uit het magazijn verzonden. Het pakket komt dus niet bij jou en je kunt ook niet controleren wat er in het pakket zit. Je kunt dus niks veranderen aan de verzending, maar je bent er wel verantwoordelijk voor.

Als een zending bijvoorbeeld kwijt rijkt draai je op voor de kosten. Het gaat bij High ticket dropshippen vaak om dure producten. Het kan dus zijn dat een kwijtgeraakt pakketje jou duizenden euro’s kost. Je weet ook niet of de leverancier de levering naar komt. Eigenlijk weet je niks over de zending en kun je ook niet bepalen wanneer de zending weggaat uit het magazijn.

De levering is een punt waarop je op moet letten, als je wil beginnen met een High ticket dropshipping store. Voordat je een leverancier kiest, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de retour voorwaarden.

Sommige leveranciers van High ticket dropshipping producten accepteren namelijk geen retouren. Als je een eigen webwinkel hebt, is er geen retour termijn. De wet kopen op afstand geldt alleen voor B2C, dus niet voor B2B. Het kan zijn dat het product naar jouw huis wordt gestuurd. Je krijgt dan niks van de inkoopprijs terug en zit thuis met een groot en duur product.

Wil je dit voorkomen? Dan is het belangrijk om dit vooraf goed aftestemmen met de leverancier. Als je alles vooraf goed afstemt weet je ook waar je aan toe bent. Je komt zo niet voor verassingen te staan.

Voorbeelden van producten voor high ticket dropshippen

Er zijn veel producten die je kunt gebruiken voor high ticket dropshippen. Voor high ticket dropshippen verkoop je dure producten met veel winstmarge. Door op deze manier te verkopen, kun je goed verdienen en hoef je maar weinig sales te maken.

Voorbeelden producten die geschikt zijn voor high ticket dropshippen:

  • Fietsen
  • Jacuzzi’s
  • Horloges

Fietsen dropshippen? Veel mensen denken er niet aan, maar je kunt zeker fietsen dropshippen. Het is wel belangrijk dat je een betrouwbare leverancier hebt. Er zijn veel mensen die online zoeken naar fietsen. Nederland is écht een fietsland, en met de jaren worden er steeds meer fietsen verkocht.

Vooral elektrisch fietsen doen het de laatste jaren goed. Elektrische fietsen kun je tegenwoordig prima dropshippen. Er zijn wel maar een beperkt aantal leveranciers die dit product aanbieden. Ook is het belangrijk dat je van jouw webshop een goed merk bouwt.

Een goed merk als webshop zijnde is namelijk het allerbelangrijkst. Bouw je een betrouwbare webshop op? Dan kun je met een dropship webshop enorm veel geld verdienen. Het is belangrijk dat je weet wie jouw klanten zijn, zodat je erg gericht kunt adverteren.

Steeds meer mensen hebben thuis een Jacuzzi. Jacuzzi’s zijn hele dure producten, waarop veel winst wordt gemaakt. Dit product is dus ideaal voor jouw dropship business. Het is erg belangrijk dat je een betrouwbare leverancier hebt die zijn afspraken na komt.

Voor jou is het belangrijk om te weten wat de retourvoorwaarden zijn. Als de leverancier de jacuzzi niet aanneemt, zit je wel met een probleem. De kosten van inkoop krijg je niet terug, terwijl je de klant wel terug moet betalen.

Horloges zijn misschien wel de ideale producten voor high ticket dropshipping. De winstmarges zijn namelijk hoog, er is altijd vraag en horloges zijn het hele jaar te verkopen.

Wil je horloges gaan verkopen? De kans is groot dat je een goede leverancier vindt. Op dit moment zijn er namelijk veel bedrijven, waarbij je gebruik kunt maken van de dropship service.

Als je horloges wilt gaan verkopen, kun je kiezen uit veel verschillende modellen. Het is belangrijk dat je horloges vindt met een hoge winstmarge. Bij high ticket dropshippen focus je op het verkopen van dure producten met een groot winstpercentage.

In Nederland vind je verschillende leveranciers, waarbij je horloge kunt dropshippen. Als je een Nederlandse leverancier wilt, is het belangrijk dat je kijkt naar de levervoorwaarden.

Is high ticket dropshippen nog mogelijk in 2022?

High ticket dropshippen is zeker nog mogelijk in 2022. Het is wel erg belangrijk dat je een betrouwbare leverancier hebt. De afspraken moeten erg goed zijn en je moet op de hoogte zijn van de leveringsvoorwaarden. Met high ticket dropshippen verkoop je dure producten waar een groot winstmarge op.

Er zijn verschillende cursussen die jou kunnen helpen om een eigen dropship business te beginnen. Met high ticket dropshipping verkoop je dure producten waar je veel geld aan overhoudt.

Met een goede cursus kun je snel geld verdienen met jouw webshop. Maar een webshop is voor de lange termijn, dus niet om snel geld te verdienen.

De online training van Joshua Kaats vind ik een hele waardvolle cursus voor als je wilt beginnen met High ticket dropshippen. Zijn ‘High Ticket Dropship Academy’ bevat alles informatie voor het succesvol runnen van een high ticket dropship bedrijf.

Voor meer informatie kun je eens een kijkje nemen op zijn website:

Veel succes!

Plaats een reactie