Home » Alles over Jacko Meijaard | Is hij betrouwbaar? Mijn ervaringen

Alles over Jacko Meijaard | Is hij betrouwbaar? Mijn ervaringen

Op deze pagina kom je erachter wie Jacko Meijaard is en wat mijn ervaringen met hem zijn.

Je bent op dit artikel gekomen omdat je waarschijnlijk meer informatie wilt over Jacko en zijn online activiteiten. Ruim een jaar geleden was ik in dezelfde positie: Ik wist niets over Jacko en of hij betrouwbaar was.

Op dit moment weet ik veel beter wie hij is en wat hij precies doet, dus daar wil ik je graag meer over vertellen!

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is op 14 februari 1991 in Yerseke (Zeeland) geboren. Op de middelbare school begon hij op havo, maar door slechte resultaten werd hij teruggeplaatst naar vmbo. Dit haalde hij maar net. Hierna begon Jacko aan een marketing opleiding op het mbo. Na 4 jaar volgde de hogeschool van Utrecht met een opleiding journalistiek.

jacko meijaard

Tijdens een college vertelde een docent dat slechts 20% van de studenten een baan zou krijgen in dit vak. Voor Jacko was dit een vreemde gedachte, en hierdoor stopte hij met de opleiding. Hij begon op het internet manieren te zoeken om online geld te verdienen. Hij stuitte na een tijdje op affiliate marketing. In de VS verdiende online ondernemers hier veel geld mee.

Zijn eigen start

Kort hierna begon Jacko zelf met dit verdienmodel. In Nederland was er nagenoeg niets over bekend dus hij stond er alleen voor. Na lang proberen en tientallen uren werken verdiende Jacko na 3 maanden zijn eerste commissie. Al snel verdiende hij er een leuk inkomen mee.

Dit is inmiddels zo’n 8 jaar geleden. Sinds die tijd is Jacko blijven werken aan nieuwe websites. Zelf zegt hij geld te verdienen met zo’n 20 verschillende soorten websites. Hoe deze sites heten vertelt hij liever niet. Dit heeft hij in het verleden wel gedaan en de eindstand was dat er content werd gekopieerd en sites werden gehackt.

Online cursus: De affiliate marketing revolutie

internet succes gids jacko meijaard

In 2013 is Jacko Internet Succes Gids.nl begonnen. Dit begon eerst als een affiliate site, maar is later uitgegroeid tot een website met online marketing informatie en een forum. Dit forum biedt mensen de mogelijkheid om vragen te stellen en deze beantwoord te krijgen door andere leden van het forum.

Hierbij hoort de online video cursus de affiliate marketing revolutie. Waarschijnlijk ken je deze al en ben je daarom opzoek naar meer informatie over Jacko Meijaard. De cursus leert je vanaf het begin tot eind hoe je een winstgevende affiliate marketing website opzet.

Jacko spreekt de video’s zelf in en neemt tegelijkertijd zijn beeldscherm op om relevante zaken te laten zien. De laatste jaren is deze cursus enorm gegroeid in leden: Inmiddels zijn al meer dan 9000 mensen aan de slag gegaan.

Mijn ervaringen met Jacko Meijaard

Zelf heb ik deze cursus ook gevolgd. Daarom vertel ik je nu graag meer over mijn ervaringen met Jacko en zijn online training.

Wat als eerste opvalt is de prijs: Voor 47 euro kun je al beginnen. Ik vond dit een hele goede prijs voor een complete online marketing training. Jacko zijn stem is prettig om naar te luisteren en hij legt alles ook rustig en stap voor stap uit.

De cursus zit naar mijn idee daarom gewoon goed in elkaar, en Jacko is een prima ‘docent’ om meer te weten te komen over affiliate marketing.

Nadat ik de cursus had gekocht werd er een borrel georganiseerd met een groepje leden. Hier heb ik Jacko zelf ontmoet. Jacko is iemand die heel down-to-earth is. Hij is een nuchtere Zeeuw en vertelt graag waar het op staat. Als er iets niet klopt met je website zegt hij dit ook. Zo kun je alleen maar sneller leren.

Als je meer wilt lezen over mijn ervaring met Jacko’s cursus: In mijn affiliate marketing revolutie review deel ik nog meer over mijn persoonlijke traject én waar ik nu sta.

Of bekijk mijn video waarin ik je de inhoud en binnenkant van de cursus laat zien:

Dus: Is hij betrouwbaar of niet?

Kort gezegd: Ja, Jacko Meijaard is betrouwbaar. Na betaling ontvang je direct de online cursus. Je krijgt alle modules die vooraf worden beloofd, en de lessen stellen niet teleur.

Zijn er wel eens mensen opgelicht?

Op het forum worden soms berichten geplaatst met mensen die niet tevreden zijn en hun geld terug willen. Elke keer dat ik dit heb gezien werd dit opgelost en kreeg de klant zijn of haar gehele aankoopbedrag terug.

Ook de garantie van 30 dagen wordt dus nageleefd. Er worden geen mensen opgelicht.

Meer weten over Jacko Meijaard

Dit was mijn ervaring met Jacko en zijn online cursus. Ik hoop dat je wijzer bent geworden en al je vragen zijn beantwoordt met betrekking tot dit onderwerp.

Wil je meer weten over Jacko Meijaard en alles wat hij online doet? Hieronder vind je linkjes naar relevante pagina’s:

Jacko’s instagram: https://www.instagram.com/jacko.meijaard/

Zijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/InternetsuccesgidsNl

Linkedin pagina: https://www.linkedin.com/in/jacko-meijaard-486b9a4a/

Zijn interview in het AD (Algemeen Dagblad): https://www.ad.nl/ad-werkt/loondienst-is-niks-voor-mij-moet-je-vragen-of-je-naar-de-tandarts-mag-vreselijk~a8983ef2/

Wat is jouw ervaring met Jacko Meijaard? Of heb je nog vragen? Stel ze in de reacties hieronder!

Plaats een reactie