Home » Wie is Kevin Timmer? Review, Ervaringen en Meer!

Wie is Kevin Timmer? Review, Ervaringen en Meer!

Ben je opzoek naar meer informatie over Kevin Timmer, de eigenaar van de Day en Swing Trading Masterclass?

Dan ben je op de juiste website belandt! In dit artikel vertel ik je alles over wie Kevin is en wat je over hem moet weten.

Ik heb namelijk zelf al ervaringen gehad met Kevin. Deze wil ik graag met je delen zodat je weet met wie je te maken hebt.

Wie is Kevin Timmer?

kevin timmer masterclass

Kevin Timmer staat bekend om het Day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Hier maakt hij video’s over, en verkoopt online cursussen waarin je zelf aan de slag kunt.

Kevin is ongeveer rond 2014/2015 begonnen met daytraden, en sinds een paar jaar doet hij dit fulltime. Dit omdat hij hier van kan leven. De laatste jaren is hij ook veel bezig met zijn online cursus de ‘Day Trading Masterclass’.

Deze is hij begonnen vanwege de aanvragen van anderen over zijn tactieken en methodes m.b.t. tot daytraden. Na een paar mensen te hebben geholpen is hij overgegaan op een online cursus om nog meer mensen te bereiken.

Kevin op internet

Op het internet is er genoeg informatie over Kevin en zijn bedrijf te vinden. Zijn bedrijf staat ingeschreven onder de naam ‘OD BASE b.v.’. Verder is het volgende bekend:

Kvk nummer: 66022460

Website: https://www.daytradingmasterclass.nl/

YouTube kanaal van Kevin: https://www.youtube.com/channel/UCLeGTiSx7ICVAMHa-N-41Fg

Kevin’s Instagram: https://www.instagram.com/kevintimmerhk/

Facebook (groep): https://www.facebook.com/groups/688491018273713/

Mijn ervaringen met Kevin Timmer

Ik heb Kevin leren kennen via zijn YouTube video’s. Ik was opzoek naar meer informatie over Daytraden, en de video’s van Kevin waar zowat de enige Nederlandstalige video’s.

In de video’s geeft Kevin veel waardevolle informatie en je leert er als beginner flink veel van. Hierna heb ik verder gekeken en ben ik op zijn online cursus gestuit. Ik ben met deze cursus begonnen, en als je mijn uitgebreide recensie wilt lezen kun je het beste mijn Day trading masterclass review lezen.

Waar het op neer komt: Je krijgt een online cursus waarin je gaat leren om zelfstandig te gaan daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Door middel van video’s krijg je uitleg over de stappen die je moet nemen.

kevin timmer ervaringen

Mijn ervaring is erg goed. Je merkt dat Kevin en zijn collega Jordi je serieus willen leren hoe je dit zelf kunt gaan doen. Het gaat een stuk dieper dan de video’s op YouTube en je krijgt veel extra’s die helpen met het leerproces.

Betrouwbaarheid van Kevin

Online cursussen staan tegenwoordig een beetje in een negatief daglicht. Daarom wil ik het graag nog even hebben over de betrouwbaarheid van Kevin (en zijn cursus).

Kan je de informatie namelijk wel echt gebruiken om zelf succesvol te gaan daytraden?

Ik vind dat Kevin vaak genoeg benadrukt dat Daytraden niet gemakkelijk is. Het is een moeilijk vak, maar zeker niet onmogelijk. Met alle online cursussen is het zo dat je zelf gemotiveerd moet zijn en moet blijven werken voor resultaten.

Bij deze cursus is dat nog meer het geval: De zelfstudie is erg belangrijk. Ik vind dat Kevin je hier alle middelen voor geeft.

Je zult waarschijnlijk wel mensen krijgen die niet tevreden zijn en meer resultaten hadden verwacht. Maar dat ligt vooral aan die mensen zelf. Ik heb met mijn eigen ogen gezien dat je de middelen krijgt om in dit vak te slagen.

Hoe je het ook kunt zien: Je krijgt een fiets en uitleg video’s over fietsen, maar uiteindelijk moet je zelf gaan trappen en de balans vinden.

Hoe ziet de cursus er van binnen uit?

Om een beter beeld te krijgen van het aanbod van Kevin heb ik een video opgenomen waarin je de productinhoud te zien krijgt. Ik ga langs alle lessen en geef uiteindelijk mijn mening.

Bekijk hem hierrr:

Meer weten over Kevin en zijn cursus

Wil je meer weten over Kevin zijn cursus?

Via de onderstaande knop kom je op de juiste pagina terecht als je meer wilt weten over de day trading masterclass:

e-book day trading masterclass

Plaats een reactie